Spoed

Op werkdagen zijn wij van 8:30-12:00 telefonisch bereikbaar via tel nr: 0318-611973

’s middags (muv vrijdagmiddag) zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar via ons spoednummer 0318-619358

Het spoednummer is uitsluitend voor spoedgevallen tussen 12:00 en 17:00, telefonisch overleg en wanneer u op korte termijn een afspraak wilt annuleren.

Onze spoedgevallendienst is uitsluitend voor patiënten die bij ons zijn ingeschreven. Bent u niet bij ons ingeschreven of heeft u geen vaste tandarts? Neemt u dan contact op met de TandArtsenPost Ede, 0318-611888

Spoed buiten onze openingstijden:

Als de praktijk gesloten is, kunt u uitsluitend voor ernstige spoedgevallen en klachten waarvan de behandeling niet kan wachten totdat wij weer aanwezig zijn, contact opnemen met de TandArtsenPost Ede.

TandArtsenPost Ede: 0318-611888

Behandeling

Behandeling kan uitsluitend plaatsvinden na overleg met de dienstdoende tandarts. Het is belangrijk dat u zo vroeg mogelijk contact opneemt met de tandartsenpost; bij voorkeur niet later dan 14.00 uur ’s middags.

In het weekend is behandeling in principe alleen mogelijk tijdens één van de overdag geplande spreekuren.

Tijdens uw bezoek aan de tandartsenpost dient u zich te legitimeren middels een paspoort of rijbewijs en een zorgpas van uw ziektekostenverzekeraar.

Adres

Tijdens werkdagen worden spoedgevallen door de dienstdoende tandarts opgevangen in zijn of haar eigen praktijk. In het weekend en ’s avonds worden spoedgevallen na telefonisch overleg opgevangen op de TandArtsenPost. De ingang bevindt zich bij de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis Gelders Vallei, Willy Brandtlaan 10 te Ede.

Wat is een spoedgeval?

  • een ongeval waarbij één of meerdere tanden of kiezen betrokken zijn
  • een ernstige nabloeding na het trekken van een tand of kies
  • zeer hevige kiespijn die gepaard gaat met zwelling en koorts

En dus niet voor:

Mensen die overdag geen tijd hebben

Extra kosten

De tandarts moet hiervoor speciaal naar de tandartsenpost komen, daarom zijn er extra kosten verbonden aan de behandeling. Deze extra kosten worden meestal niet door uw verzekering vergoed.