Onze praktijk

Over ons

Patiëntgericht-Preventief-Professioneel, dat zijn de 3 kernwaarden van onze praktijk.
Goede zorg en aandacht voor onze patiënten, de focus op preventie door goede voorlichting en samenwerking in een professioneel en goed geschoold team.
Ons team bestaat uit 4 tandartsen, 6 assistentes waarvan 2 preventie-assistentes, en een mondhygiëniste. Als team werken we nauw samen om zo goed mogelijke zorg te verlenen aan onze patiënten.

In onze praktijk voor algehele tandheelkunde kunt u terecht voor:

  • de reguliere controles
  • tandsteen verwijderen
  • hulp bij het verbeteren van de mondhygiëne
  • behandeling van problemen aan het tandvlees (gingivitis en beginnende parodontitis)
  • Tandartsbehandelingen zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen, (gedeeltelijke) kunstgebitten, kronen en facings.

We hebben speciale affiniteit is met de behandeling van kinderen, angstige patiënten en ouderen

Specialisatie: ernstige gebitsslijtage en esthetische tandheelkunde

Eén van onze tandartsen, Petra Oosterom-Brants, heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met ernstige gebitsslijtage en het opbouwen en/of verfraaien van het gebit mbv witte vullingen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Er wordt gewerkt op verwijzing van uw eigen tandarts.

Preventie voorop

Preventie, het voorkomen van gaatjes en problemen aan het tandvlees, staat bij ons voorop. Daarom hebben wij een mondhygiëniste en twee preventie-assistentes in dienst. Samen met de 3 tandartsen en de andere 3 assistentes vormen zij een enthousiast team bij wie de zorg voor uw gebit voorop staat.

Overige specialistische behandelingen

Voor specialistische behandelingen die we niet zelf uitvoeren, zoals orthodontie, implantaten en kaakchirurgische ingrepen, verwijzen wij u graag door naar onze collega’s in de omgeving, waar wij nauw mee samen werken.