Even voorstellen: onze nieuwe tandarts!

Beste meneer, mevrouw

Na 35 jaar zorg verlenen in deze praktijk wil ik het iets rustiger aan gaan doen.

Vanaf 1 juni zal ik zowel op dinsdag als op donderdag niet meer op de praktijk aanwezig zijn.

Gelukkig hebben we een fijne collega gevonden die ons team is gaan versterken: Rawia Al Samarrai. Zij werkt hier op woensdag en donderdag.

De komende jaren ga ik verder met afbouwen van mijn werkzaamheden en zal Rawia opbouwen.

Met vriendelijke groet,

Brigitte Willemsen

 

Even voorstellen:

Ik ben Rawia Al Samarrai, tandarts.

Sinds kort versterk ik het team van Tredente Tandartsen.

Mijn opleiding tandheelkunde heb ik aan de Radboud Universiteit in Nijmegen genoten en in 2018 afgerond. Begin dit jaar ben ik in de buurt komen wonen. Bij de zoektocht naar een leuke praktijk ben ik hier terecht gekomen.

Als tandarts heb ik erg veel passie voor het verzorgen van een zo gezond mogelijke mond. Dat doe ik door op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten over de mondgezondheid en de interactie met de algemene gezondheid. Daarnaast haal ik veel voldoening uit een zo prettig mogelijk verloop van de behandeling.

Mijn streven is dan ook zo pijnloos mogelijk te behandelen.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten!

 

Met de komst van Rawia hebben we ook weer ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen in onze praktijk. Nieuwe patiënten kunnen zich telefonisch aanmelden via 0318-611973